Workshopochtend 2015

We gaan het weer doen!

Na het succes van vorig jaar zal er ook in 2015 weer een workshop ochtend plaatsvinden!

Wim Cox geeft antwoord!

En wat voor een! Absolute blikvanger is een plenaire sessie met de Limburgse horeca-ondernemer Wim Cox! Open Coffee Midden Limburg is trots dat hij geheel belangeloos wil bijdragen aan onze missie om laagdrempelig kennis te delen met onze leden. Jullie zijn deze dag in de gelegenheid om in een soort College Tour vragen te stellen bijvoorbeeld wat hem heeft geïnspireerd, hoe hij met tegenslagen omgaat en hoe belangrijk een goed netwerk is!

300xNxfoto-lmnl10-cover-wim-fmt2.jpeg.pagespeed.ic.po6n1-KcE8[1]

Nog 4 workshops!

Naast deze absolute must, hebben we nog 4 workshops gepland verdeeld over 2 sessies van 3 kwartier op deze ochtend van 20 oktober. De laatste details hieromtrent worden momenteel afgerond, maar de onderwerpen zijn: economische ontwikkelingen in de regio, wijzigingen in de wetgeving voor ZZP’ers, kansen in de Duitse grensregio en E-marketing! Houdt de site en onze mediakanalen in de gaten voor updates hieromtrent.

Open Coffee netwerk lunch

Ons laagdrempelige karakter zorgt er vaker voor dat de sfeer zo gemoedelijk is dat bezoekers graag wat langer willen blijven. Dankzij de belangeloze inzet van velen kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden én bieden we deze ochtend inclusief consumpties en netwerklunch aan voor € 17,50 . De moderne ambiance van Business Center Roerpoort van Lebe Business Centers is voorzien van alle faciliteiten die kunnen leiden tot een inspirerende netwerklunch.

Dit wil ik niet missen

Wil jij dit ook niet missen? Geef je op via onderstaande link en zorg dat je de voor jou meest interessante workshops niet aan je neus voorbij gaan. Hieraan is namelijk een maximum verbonden en je kunt er maximaal twee volgen. Alle detail informatie is tevens via deze link te vinden.

Aanmelden

Bring-A-Friend principe

Wij zijn er iedere maand druk mee bezig om Open Coffee Midden-Limburg voor jou interessant te houden. Naast het verdiepen van de relaties met bestaande contacten, is ook het leggen van nieuwe contacten erg belangrijk. Voor ons, voor je mede netwerkers en voor jezelf.

Draag jij hier je steentje bij aan bij, net als vele andere OCM-L vrienden? Nodig een zelf een relatie uit en neem hem of haar mee naar de bijeenkomst. Zo laten we samen het netwerk groeien en bloeien.
Slim, simpel en effectief…

Open Coffee Midden-Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>