Uitnodiging OCM-L bijeenkomst 20 december

 

December bijeenkomst

Zoals gewoonlijk, is er op de derde dinsdag van de maand – dinsdag 20 december – weer onze maandelijkse Open Coffee Midden-Limburg netwerkbijeenkomst van 09.00 tot 11.00 uur bij Cup & Cino Coffeehouse, Kazerneplein 5 te Roermond.

Deelname aan de Open Coffee Midden-Limburg bijeenkomst is gratis. Je betaalt enkel de consumpties die je nuttigt en geen lidmaatschaps- of verborgen kosten.

Graag wil ik je vragen je aan te melden voor deze bijeenkomst. Laat aan jouw netwerk en potentiële gesprekspartners zien dat jij aanwezig en aanspreekbaar bent. Aanmelden kan hier via Facebook of hier via LinkedIn.

Kun je niet aanwezig zijn? Wees dan zo vriendelijk om dit aan te geven in de eventmelders, respectievelijk door op Facebook te kiezen voor “Misschien” en op LinkedIn voor ” Following”. Zo laat je namelijk met 3 simpele klikken aan jouw netwerk zien dat jij OCM-L steunt, ook al kun je helaas niet zelf aanwezig zijn.

Meer doen met je netwerk in minder tijd…

Wil jij meer uit jouw (potentiële) contacten en het Open Coffee Midden-Limburg netwerk halen? Op dinsdag 13 december 2011 en dinsdag 10 januari 2012 organiseert OCM-L daarom weer een tweetal Speeddate sessies.

Tijdens deze Speeddates nemen 14 ondernemers deel en voer je gedurende een intensieve ochtend 13 gesprekken van 6 minuten. Voor 25,00 EURO exclusief BTW kun je deel nemen aan één van deze Speeddate sessie, welke we afsluiten met een heerlijke en goed gevulde netwerklunch van Wieck Bar & Grill. Ter voorbereiding ontvang je ook nog eens een uitgebreide trainingsmodule, waarin je leert hoe jij een goede Elevator Pitch maakt.

Lees hier meer over de speeddate
Aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar pascal [@] opencoffeemidden-limburg [punt] nl

Met je handen in het haar…?

Als ondernemer en ZZP’er wordt van jou verwacht dat je niet alleen een expert bent op jouw vakgebied, maar ook een goede kennis hebt van alle andere zaken die komen kijken bij ondernemerschap. Of het nu gaat om marketing, administratie, financiën of bijvoorbeeld logistiek. Omdat je nu eenmaal niet alles kunt weten, blijven veel ondernemers vaak met dringende vragen zitten. Herkenbaar?
Open Coffee Midden-Limburg helpt jou hierbij met onze “Expertise-Kring”.
Stel via de website jouw vraag aan één van de ruim 600 experts die ons netwerk telt en laat je door hen helpen via een brainstorm- en antwoordsessie tijdens de Open Coffee bijeenkomst.
Hoe dit precies werkt, lees je hier!

Gratis download

In de vorige nieuwsbrief spraken we al kort – maar trots – over de feedback op de presentatie “Netwerken doe je zo” tijdens de Startersdag van de Kamer van Koophandel. Afgelopen week hebben we de officiële beoordeling gekregen: Van alle bezoekers, hebben 71 personen de enquête ingevuld en onze presentatie gemiddeld met een 7.1 gewaardeerd.

Wil je weten waarom wij deze 7.1 kregen? Download de presentatie gratis in PDF-formaat via deze link.

 

En tenslotte…

En tenslotte, wenst het team van Open Coffee Midden-Limburg je een fijne dag verder en zien we je graag op de komende OCM-L netwerkbijeenkomst op 20 december!

Reacties zijn gesloten.