Speeddate Sessie OCM-L, hoe ziet de morgen er uit?

Twintig  netwerkers gaan op dinsdagmorgen 8 november 2011 een intensieve en hopelijk zeer plezierige/profijtelijke netwerkmorgen beleven.

Het programma voor deze morgen is goed gevuld, we starten om 08.30 uur met de ontvangst bij Wieck Bar & Grill in Roermond en sluiten rond 12.00 uur af met een lekker lunchen zogenaamd “nakaart-uurtje”.

Het programma

Vanaf 08.30 opent Wieck speciaal voor ons haar deuren. Wieck Bar & Grill is gelegen aan de Mariagardestraat 9 in Roermond. Dit kleine maar sfeervolle restaurant word gerund door de jonge en enthousiaste horeca ondernemer Wiek Oosterbaan.

Vanaf 08.30 uur vindt de ontvangst plaats, waarna we om 08.45 uur starten met een korte opfriscursus van de tips & trucs die de deelnemers in aanloop naar de speeddate zullen ontvangen.
Om 09.00 uur starten we met de eerste speeddate ronde.

De speeddate rondes

In deze ronde van 6 minuten heb jij 2 minuten de tijd om je te profileren, heeft je gesprekspartner ook 2 minuten en sluiten we af met 2 minuten om te brainstormen.

Na deze 6 minuten klinkt een geluidssignaal, waarna je doorschuift naar je volgende gesprekspartner. Bij binnenkomst zul je van de organisatie een rooster ontvangen met de volgorde van jouw gesprekspartners.

Tussen de ronden door zijn er verschillende pauzes. Deze pauzes zijn bedoeld voor toiletgebruik , een sigaretje te roken, te bellen of om even de keel te smeren. Uiteraard word je deze hele morgen voorzien van koffie, thee en/of water.
Naast jouw gespreksrooster ontvang je van ons ook een aantal speeddate formulier. Op deze formulieren kun je aantekeningen maken en eventueel gemaakte afspraken noteren.

Nakaart-uurtje & lunch

Na afloop van de 19 speeddates is er voldoende tijd over om na te praten met de gesprekspartners waarmee jij mogelijke aanknopingspunten ziet. En omdat intensief werken nu eenmaal hongerig maakt, wordt er gedurende de speeddate in de open keuken van Wieck Bar & Grill een heerlijke lunch voor ons bereidt zodat we rond 12.00 uurde middag met een volle maag en een hoofd vol ideeën kunnen starten aan onze werkdag.

Niet onvoorbereid starten

We laten jou niet onvoorbereid starten aan deze speeddate. In de aanloop naar de speeddate ontvang je tips, trucs en opdrachten die jou helpen je voor te breiden op deze netwerkochtend. Zit je echter nog met vragen dan kun je je van te voren of op de dag zelf te allen tijde tot de organisatie wenden voor hulp.

19 Gesprekken, Tips & Trucs en een lunch

Aan deze speeddate kunnen maximaal 20 ondernemers deelnemen. Op dit moment zijn er nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Voor deze morgen betaal je slecht 25,00 EURO exclusief BTW. Je krijgt hiervoor 19 kwalitatieve 1-op-1 gesprekken, tips & trucs en een heerlijke lunch.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Marco Rooze.

Maar voor nu, alvast een hele fijne dag en tot dinsdag 8 november!

Reacties zijn gesloten.