Ellips Massage

In 20 minuten de batterij weer opgeladen

“Stoelmassage bevordert de bloedcirculatie, verhoogt de weerstand en verbetert je concentratie” beginnen Wim van Melick en Hanneke Teeuwen van Ellips Massage ons gesprek.

“Die 20 minuten zijn een moment van rust en ontspanning. Onderzoek heeft aangetoond dat massages preventief ter verlaging van het ziekteverzuim werkt” vult Wim glimlachend aan.

Wim & Hanneke van Ellips Massage

Hanneke licht het concept verder toe: “Bij veel bedrijven is Stoelmassage al ingevoerd en enorm populair, vaak als een uitbreiding van de Secundaire Arbeidsvoorwaarden. Wij merken dat naast het verhogen van het gevoel van welzijn en het verlagen van het ziekteverzuim, het voor veel werkgevers een gebaar van waardering naar de medewerkers toe is. Letterlijk laten voelen dat het voor jou als werkgever belangrijk is dat iemand lekker in zijn of haar vel zit.”

Om direct eventuele misvattingen te voorkomen; stoelmassage is een drukpuntmassage over de kleding heen. De massage wordt gegeven op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel en duurt 20 minuten. De behandeling richt zich op rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd. Wim en Hanneke zijn ervaren en professioneel geschoolde masseurs, net als de rest van het team freelancers die zij inzetten bij grotere klanten.“De stoelmassages vinden gewoon op locatie plaats” verteld Wim, “maar we worden ook vaak ingezet op beurzen, congressen of evenementen. We gaan daar waar de mensen zijn. Dat is het voordeel van je praktijk in je achterbak te hebben en je kunde in je handen.”

Natuurlijk is de stoelmassage niet alleen bedoeld voor werknemers van grote bedrijven en ondernemers. “Een ZZP’er verdiend minstens net zoveel waardering en gevoel van welzijn als ieder ander, alleen is het daar vaker moeilijker de baas te overtuigen van de toegevoegde waarde” wordt er gegrapt.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Een beleving zegt echter meer dan duizend plaatjes. Gun jij jezelf of je medewerkers die waardering, een verhoogd welzijn en wil je werken aan de preventie van ziekteverzuim?

Ellips Massage biedt je nu de kans op proefbasis de stoelmassage te ervaren en te bespreken welke voordelen het oplevert voor werkgever en werknemer.

Schud ze volgende Open Coffee Midden-Limburg eens de hand. Stevige handdruk standaard inbegrepen 😉

 

Ellips Massage
Wim van Melick & Hanneke Teeuwen
+31(0)6-10.35.30.49 (Wim)
+31(0)6-29.06.16.44 (Hanneke)
info@ellipsmassage.nl
www.ellipsmassage.nl

Reacties zijn gesloten.