Speeddate sessies


Kwalitatieve gesprekken voeren blijft moeilijk…

Open Coffee Midden-Limburg biedt maandelijks de mogelijkheid om te (leren) netwerken. Ondernemers, zzp-ers, prof’s in loondienst, werkzoekenden: iedereen krijgt tijdens de Open Coffee-ochtenden de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. Bij sommigen gaat dat netwerken vanzelf. Bij anderen: nou, daar komt wat meer bij kijken…


“Ik heb besloten dat netwerken een onderdeel moet zijn van mijn bedrijfsvoering. Het laagdrempelige format van de Open Coffee’s voelt wel goed. Een beetje zenuwachtig parkeer ik de auto en met opgeven hoofd loop ik Cup&Cino binnen. Vreemde gezichten kijken mij zijdelings even aan. Waar moet ik beginnen?
Mijn zelfverzekerde binnenkomst zakt wat in elkaar en om dat je verbergen steven ik dan maar meteen af op de counter. Gewapend met een enorme kop cappuccino (waarachter ik mij het liefst wil verbergen) ‘gooi’ ik mijzelf in de groep. Om het ijs te breken informeer ik bij degene die naast mij staat wat hij doet. Ja… dat gesprek is wel leuk! Hij vraagt ok naar mijn bezigheden… Dan wordt hij door een ander aangesproken en sta ik er een beetje verloren bij. Stik koffie koud; vergeten op te drinken. Mijzelf stevig aan een koude kop vastklemmend, ga ik het bij een volgend klustertje
proberen…”


Komt dit bekend voor?

Hoe presenteer ik mijzelf? Waarom schijnt die ander toch zo vloeiend te kunnen switchen tussen de ene en de andere partij? En dan die ‘elevator pitch’… Ik dacht dat die van mij wel lekker ging, maar kan het ook beter? Wat vinden mijn gesprekspartners van mijn presentatie?


Klaar om te ‘daten’?

Open Coffee Midden-Limburg organiseert op regelmatige basis aanvullende netwerkactiviteiten voor ondernemers, zzp-ers en professionals, de zogenaamde “Speeddate sessies”

Tijdens deze Speeddates nemen 14 ondernemers deel en voer je gedurende een intensieve ochtend 13 gesprekken van 6 minuten. Voor 25,00 EURO exclusief BTW kun je deel nemen aan één van deze Speeddate sessie, welke we afsluiten met een heerlijke en goed gevulde netwerklunch van Wieck Bar & Grill. Ter voorbereiding ontvang je ook nog eens een uitgebreide trainingsmodule, waarin je leert hoe jij een goede Elevator Pitch maakt.

Meedoen…?

Wil jij graag meedoen aan één van deze bijeenkomsten of wil je graag een persoonlijke toelichting waarom deelnemen aan de Speeddate sessie voor jou waardevol is?
Neem dan vrijblijvend contact op via pascal [at] opencoffeemidden-limburg [punt] nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>