Zomervakantie!

Volgende bijeenkomst dinsdag 19 september

Wij gaan met vakantie! Daarom is er in juli en augustus geen bijeenkomst. Wij hopen dat je in de eerste helft van 2017 je doelen hebt kunnen realiseren. Wellicht dat de netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Midden-Limburg hieraan ook een bijdrage hebben geleverd. Na inspanning moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Geniet van je vakantie, de zomer en de vrije tijd. Ook dit kan je opnieuw inspireren!

Noteer 19 september, vanaf 09.00 uur, alvast in je agenda en meld je aan voor de eerstvolgende bijeenkomst die we organiseren bij ROOOMS, Westhoven, Roermond.

Fijne vakantie,

Camilla, Maria, Jos en Bart

Speciale zomer in je borrel editie

Om de zomer in te luiden organiseren we net als vorig jaar een net iets andere bijeenkomst dan jullie van ons gewend zijn. Samen met de leden van ROOOMS kunnen jullie tijdens een gezellige zomerborrel op 20 juni van 16.00 tot 19.00 uur in een ongedwongen sfeer netwerken. Onder het genot van een hapje en een drankje is dit een mooie kans om met andere ondernemers, zelfstandigen en professionals uit Midden-Limburg te netwerken.

zomer 2017

2017 start Open Coffee op een nieuwe locatie: ROOOMS !

Vanaf januari 2017 organiseren we op elke derde dinsdag van de maand onze maandelijkse bijeenkomsten vanuit ROOOMS Roermond “Your home for Business”. Tijdens de december bijeenkomst hebben we het team van LOFT 76 in de bloemetjes gezet als dank voor hun gastvrijheid in 2016.

Met deze nieuwe locatie geven wij, als organisatie, inhoud aan onze ambitie om meer verbinding te zoeken met het bedrijfsleven en ondernemers. Bij ROOOMS ontmoet je een dynamische mix van innovatieve starters en kleine ondernemingen. Alle faciliteiten om je als ondernemer te concentreren op het pure ondernemen onder één dak! En, net als Open Coffee Midden-Limburg, staat netwerken centraal bij ROOOMS. Hoe? Tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst gaan we je dat laten zien en vertellen. Noteer in je agenda: 17 januari “Open Coffee Midden-Limburg” bij ROOOMS Roermond.

Westhoven7, Roermond.

We zien je graag!

Camilla, Maria, Jos en Bart

Workshopochtend gaat niet door

Vanwege een tekort aan aanmeldingen kan de workshopochtend helaas niet kostendekkend doorgang vinden. We vinden het jammer voor diegenen die wel interesse toonden. Volgend jaar gaan we het weer proberen!

Ook de reguliere Open Coffee op de derde dinsdag in oktober vervalt.

Team Open Coffee Midden-Limburg

Workshopochtend met als speciale gast Gitte Stevens

Reserveer 18 oktober a.s. alvast in je agenda: dé workshopochtend die je niet mag missen!
Ook dit jaar hebben we weer een krachtige mix van diverse onderwerpen: hoe maak ik mijn bedrijf communicatief zichtbaar, het pitchen van je financieringsplan en hoe verder zonder VAR.

Je kunt je tussen de workshops door gratis laten fotograferen voor een professionele profielfoto.

We starten de workshopochtend met een plenaire sessie waarin we een interactief vraaggesprek voeren met de bekende strafpleitster Gitte Stevens.

Gitte Stevens rood

We sluiten af met een netwerklunch.

De kosten voor de gehele ochtend inclusief lunch is € 27,50.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

We sluiten af met een netwerklunch. De kosten voor de gehele ochtend inclusief lunch is \€ 27,50.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!